top of page

SOBRE ESTUDIS DE GENT GRAN

EGG (Escola d'Estudis de Gent Gran) és un centre educatiu dedicat a l'aprenentatge continu de les persones de més edat. Som una comunitat compromesa amb l'enriquiment personal, el creixement intel·lectual i el foment de les relacions socials. A EGG, oferim una àmplia gamma de cursos, tallers i activitats que cobreixen diferents àrees d'interès, com l'art, la història, la tecnologia, la música i molt més.

19.jpg
Clase de tecnologia

A QUI VA DIRIGIT

Els Estudis de Gent Gran (EGG) són una oportunitat enriquidora per a totes les persones adultes a partir dels 18 anys, independentment de la seva edat. Tot i que reconeixem que els individus amb més experiència de vida tenen molt a aportar i compartir, els cursos de EGG estan oberts a tothom, ja que creiem en la importància d'un aprenentatge contínu i en el foment de la curiositat i el creixement personal al llarg de la vida. Siguis jove o gran, a EGG oferim un entorn acollidor i inclusiu, on cadascú pot aprofundir en les seves passions, adquirir noves habilitats i connectar amb altres persones amb interessos similars. Benvinguts a un viatge d'aprenentatge per a totes les etapes de la vida!

11.jpg

LA NOSTRA FILOSOFIA

A EGG, considerem que l'educació no té edat i que sempre hi ha espai per créixer i aprendre. Creiem que l'aprenentatge constant és clau per mantenir la ment àgil i estimular el desenvolupament personal. Amb això en ment, oferim una experiència educativa enriquidora, amb un entorn acollidor i un suport personalitzat per ajudar els estudiants a assolir els seus objectius educatius.

OBJECTIU

El nostre objectiu és proporcionar una plataforma on les persones de més edat puguin continuar aprenent, descobrir noves passions i connectar amb altres persones amb interessos similars. Amb un equip docent altament qualificat i un enfocament pedagògic adaptat a les necessitats de la gent gran, ens assegurem que cada estudiant se senti acollit i motivat en el seu procés d'aprenentatge.

1.jpg
Maestro con alumnos
01_ESEP_ADULTS.jpg

EGG integrant de l'escola d'adults

EGG (Estudis de Gent Gran) pertany a ESEP  una institució dedicada a l'educació i formació d'adults. A ESEP, la formació és la nostra màxima prioritat i l'atenció a l'alumne és l'excel·lència del centre. Ens enorgullim d'oferir una àmplia gamma de cursos i programes dissenyats específicament per satisfer les necessitats i aspiracions de les persones adultes.

A ESEP, creiem que mai és massa tard per continuar aprenent i creixent, i estem compromesos a oferir una educació de qualitat que marqui la diferència en la vida dels nostres alumnes.

bottom of page