top of page

Descobreix el Poder de les Reines d'Egipte

Rememora el Llegat de les Dones que Van Marcar la Història


Les grans esposes reials, les mares i les influents figures que van acompanyar els sobirans de Les Dues Terres d'Egipte van tenir un paper fonamental en la història d'aquesta antiga civilització. Encara que la seva posició oficial podia ser la de Gran Esposa Reial o fins i tot de Reina Mare, la seva influència va transcendir les seves funcions i el seu llegat perdura fins als nostres dies.En aquest apassionant curs de "Reines d'Egipte", tindràs l'oportunitat de rememorar les vides i els fets d'aquestes dones excepcionals. Explorarem les seves històries, els seus noms i el seu impacte en la societat egípcia de l'època. Siguis un apassionat de la història o un curiós interessat en conèixer el passat fascinant d'aquesta civilització, aquest curs et proporcionarà una visió única sobre les reines que van marcar la història egípcia.


El curs es desenvoluparà en cinc classes setmanals, en les quals explorarem diferents períodes i figures rellevants. Des de Meryneith, Jentkaus I i Jentkaus II fins a Berenice IV, Arsínoe VI i Cleòpatra VII, desvetllarem les seves vides i el seu llegat. Mitjançant una combinació de conferències, materials descarregables i gravacions de classe, tindràs tot el suport necessari per aprofundir en aquest apassionant tema.


A més, com a alumne d'aquest curs, gaudiràs de diversos avantatges. Rebràs un diploma oficial d'Acadèmia ADEAH que certificarà la teva participació i aprofitament del curs. A més, tindràs accés a l'aula virtual, on trobaràs les gravacions de totes les classes i els materials descarregables.


El nostre professor, Josep Arias, és un expert en història antiga amb una passió contagiosa per la matèria. Amb la seva manera de parlar clara i entenedora, t'endinsaràs en els racons més fascinants de la història de la Mediterrània antiga. Amb la seva formació acadèmica i la seva experiència, el professor Arias serà el teu guia en aquest fascinant viatge a través de les reines d'Egipte.
No deixis passar aquesta oportunitat de conèixer i apreciar el paper essencial de les reines d'Egipte. Inscriviu-vos avui mateix al curs de


"Reines d'Egipte" i endinsa't en un passat enigmàtic que encara ens fascina.


Les places són limitades, així que assegura't de reservar la teva plaça aviat.


Data d'inici: 13/09/2023

Hores lectives: 10h

Acadèmia ADEAH

https://www.academiaadeah.com/event-details/reines-degipte-set23

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page