top of page

Descobreix els Grans Imperis Mesopotàmics: Introducció al Curs I

Us presentem amb entusiasme el nostre proper curs: "Introducció als Grans Imperis Mesopotàmics I". En aquesta fascinant aventura històrica, us endinsareu en el món antic per descobrir els primers imperis que van marcar el començament de la civilització humana. Si sou amants de la història i voleu explorar les arrels de la nostra societat actual, aquest curs és per a vosaltres!

Un viatge als orígens de la civilització:

Els Grans Imperis Mesopotàmics van ser pioners en la construcció de ciutats i en l'organització social i política. Des dels seus petits dominis, van expandir-se a costa dels altres, forjant les primeres grans potències de l'antiguitat. Aquesta és una oportunitat única per conèixer les cultures i les fites impressionants que van sorgir en les terres fèrtils entre els rius Tigris i l'Eufrates.

Del Període d'Uruk als primers assentaments:

Començarem el nostre viatge remuntant-nos al Període d'Uruk (3750 - 3150 a.n.e.), un temps de gran esplendor en el qual van aparèixer les primeres urbs significatives. Tanmateix, per entendre els orígens d'aquests imperis, caldrà explorar encara més enrere en el temps, cap als primers assentaments de grans dimensions que van sorgir a zones com Anatòlia (actual Turquia), amb Chatal Huyuk, o el Llevant Mediterrani, amb Jericó.
El contingut del curs:

El nostre programa de cinc classes ens portarà a través d'apassionants sessions en què descobrirem:

Del neolític als primers assentaments. Jericó i Chatal Huyuk.

Períodes Hassuna, Samarra i Halaf. Laugment dels assentaments estables.

Períodes Obeid, Uruk i Yemdet Nasr. L'agricultura a la calor de les primeres ciutats-estat.

Sumer. Les primeres dinasties.

Els Acadios de Sargó I, el Gran.

Ur, Uruk i Lagash, el renaixement i col·lapse de Summer.

Isin i Larsa. L'arribada dels pobles amorreus.Detalls del curs:

  • Inici del curs: 14 de setembre

  • Hora: De 17h a 19h (duració de cada classe)

  • Durada: 5 setmanes (una classe per setmana)

Obteniu nous coneixements i perspectives:

Amb "Introducció als Grans Imperis Mesopotàmics I", podreu explorar les arrels de la civilització i comprendre millor el desenvolupament de la nostra societat actual. El nostre equip de professors apassionats i experts en història us guiarà a través d'aquest viatge enriquidor, oferint una experiència d'aprenentatge estimulant i immersiva.

No perdeu l'oportunitat de viure aquesta apassionant experiència. Reserveu la vostra plaça avui mateix i deixeu que la història us envolti!

Moltes gràcies per llegir-nos i esperem veure-us al nostre curs! Fins ben aviat!

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page