top of page

Descobreix els secrets de la Terra Tremola

Curs sobre els terratrèmols i el seu impacte


La Terra és un planeta dinàmic, ple de forces i moviments que poden tenir un impacte significatiu en les nostres vides. Un d'aquests fenòmens és el terratrèmol, una alliberació sobtada d'energia acumulada que pot causar danys considerables. En aquesta entrada de blog, t'endinsarem en el fascinant món dels terratrèmols i t'oferirem una oportunitat única d'aprendre sobre el comportament dinàmic de la Terra i com ens afecta a nosaltres com a persones. Presentem "La Terra Tremola", un curs que t'ajudarà a comprendre millor aquest fenomen natural.


Descripció del curs: En el curs "La Terra Tremola", explorarem a fons els terratrèmols i estudiarem les seves causes, els seus efectes i les mesures de prevenció i resposta davant d'aquests esdeveniments. A través de sessions interactives i dinàmiques, el nostre docent expert, Xavier Rubio Amargant, llicenciat en Geologia i expert en temes d'Ordenació del Territori per la Universitat de Barcelona, compartirà els seus coneixements i experiències amb els alumnes.Dates i horari del curs: El curs "La Terra Tremola" es desenvoluparà durant cinc setmanes consecutives, els següents dimarts:

  • 03/10/2023

  • 10/10/2023

  • 17/10/2023

  • 24/10/2023

  • 31/10/2023

Les classes tindran lloc de 17:00 a 19:00 hores i es realitzaran de manera presencial, permetent una interacció directa amb el docent i els altres alumnes. Aquesta modalitat ens brinda l'oportunitat de crear un entorn d'aprenentatge enriquidor i col·laboratiu.
Places limitades i preu del curs: Amb l'objectiu de mantenir un entorn d'aprenentatge personalitzat i de qualitat, el curs "La Terra Tremola" admetrà un màxim de 20 alumnes. Això ens permetrà donar una atenció individualitzada i afavorir la interacció entre els participants.

El preu del curs és de 68€, una inversió raonable per a l'oportunitat d'adquirir coneixements i comprensió sobre un fenomen tan rellevant com els terratrèmols. Aquesta quantitat inclou el material didàctic necessari per al curs i el suport continuat del docent durant tot el programa.

No deixis escapar aquesta oportunitat única de conèixer més sobre la dinàmica de la Terra i els terratrèmols. Inscriviu-vos al curs "La Terra Tremola" i descobriu com aquest fenomen natural ens afecta i com podem actuar davant d'ell. Junts, explorarem els secrets de la Terra i ampliarem el nostre coneixement sobre aquesta fascinant ciència.
Per a més informació i per formalitzar la inscripció, visiteu el nostre lloc web o poseu-vos en contacte amb nosaltres. Les places són limitades, així que no triguis a reservar la teva!

Junteu-vos a nosaltres en aquesta apassionant aventura educativa i prepareu-vos per endinsar-vos en els misteris de la Terra Tremola!


0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page