top of page

L'Astrologia Científica

Desxifrant els Misteris dels Astres


En el curs d'Astrologia Científica, ens endinsarem en el fascinant món dels astres i la seva relació amb les persones i el curs de la història. Mitjançant aquesta disciplina mil·lenària, podrem obtenir una comprensió més profunda del present i una visió més clara del futur.


Cal remarcar que l'Astrologia Científica no és considerada una ciència en sentit estricte, tot i que antigament l'astronomia i l'astrologia anaven de la mà per aconseguir un coneixement més complet de l'univers. Les conjuncions planetàries, com ara el retrobament de Neptú amb Saturn, s'interpreten com a grans moviments socials que poden desembocar en llibertat o revolució a la història.En general, sabem que el cicle menstrual de les dones dura entre 28 i 29 dies, el mateix que el temps que la Lluna triga a fer una volta completa pel zodíac. També és ben sabut que la Lluna exerceix una influència en les persones, com ho demostra l'efecte de les marees.


El Sol, que és la font de vida de la Lluna, també representa les nostres emocions i sentiments. A més, el signe zodiacal al qual pertanyem es determina pel posicionament del Sol en el moment del nostre naixement. És per això que hi ha una connexió especial entre els ritmes celestials i les nostres pròpies relacions, com també en les interrelacions entre l'astrologia i la química. Molts astròlegs recorren a estadístiques per donar validesa a aquestes interpretacions. Recordem que el zodíac completa una volta en 365 dies, és a dir, un any, amb un grau per dia.


Aquest curs d'Astrologia Científica serà impartit per la reputada experta Conxita Amargant, amb més de 30 anys d'experiència en aquest camp d'estudis. Les sessions es duran a terme els dimecres de 17:00 a 18:30, i s'ofereix una oportunitat única per aprofundir en aquesta antiga disciplina.No perdeu l'oportunitat de participar en aquest curs presencial, on podreu explorar els secrets de l'univers i descobrir la influència dels astres en la nostra vida quotidiana. Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquest apassionant viatge cap a la comprensió de l'astrologia científica.


Us esperem en el nostre curs d'Astrologia Científica. No deixeu escapar aquesta oportunitat única per ampliar els vostres horitzons i descobrir els misteris que els astres ens revelen.

2 visualizaciones0 comentarios
bottom of page