top of page

La Filosofia d'EGG

Aprenentatge al Llarg de la Vida


En l'Escola d'Estudis de Gent Gran (EGG), abracem una filosofia d'aprenentatge al llarg de la vida. Creiem fermament que l'educació no té límits d'edat i que la curiositat i el desig de créixer i aprendre no s'extingeixen amb els anys. Per això, oferim una àmplia gamma de cursos i activitats adaptades específicament a les necessitats i interessos de la gent gran.


A EGG, reconeixem que la gent gran té una riquesa d'experiència i coneixements acumulats al llarg dels anys. Valorem aquesta sabiduria i creiem que és important proporcionar un entorn en el qual aquesta experiència pugui ser compartida i enriquida mitjançant l'aprenentatge col·lectiu.Els nostres cursos i activitats estan dissenyats per fomentar l'aprenentatge actiu i participatiu. Creiem en l'aprenentatge pràctic i vivencial, on els alumnes poden posar en pràctica els seus coneixements i interactuar amb altres estudiants. A través de debats, treballs en grup, activitats pràctiques i sortides, promovem un aprenentatge significatiu i una experiència enriquidora.


A EGG, ens esforcem per crear un ambient acollidor i inclusiu, on tots els alumnes se sentin benvinguts i valorats. Fomentem un clima de respecte mutu, tolerància i apreciació de les diferents perspectives i experiències. La diversitat és una font d'aprenentatge i creixement, i celebrem la riquesa que aporta cada individu a la nostra comunitat.


La nostra filosofia també destaca la importància de l'aprenentatge continu i adaptatiu. Reconeixem que el món està en constant evolució i que les habilitats i coneixements necessaris per prosperar també han de ser actualitzats. És per això que oferim cursos i activitats que aborden temes contemporanis i emergents, com la tecnologia, les xarxes socials, la salut i el benestar, entre altres.En resum, la filosofia d'EGG es basa en el reconeixement de la importància de l'aprenentatge al llarg de la vida, l'aprenentatge pràctic i participatiu, la diversitat i la inclusió, i l'aprenentatge continu i adaptatiu. Estem compromesos a proporcionar una experiència educativa enriquidora i inspiradora perquè la gent gran pugui continuar creixent, aprenent i descobrint noves passions i interessos al llarg del seu viatge vital.

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page